Frisör i Östra Jönköping Centrum

Alla våra frisörer brinner för att skapa genom hårklippning, färgning, permanent och styling. Vårt mål är att framhäva din personlighet och tillsammans med dig utveckla och lyfta din stil! Vi utför damklippning, herrklippning & barnklippning du hittar våra priser här.  Hos oss finns alltid en frisör för dig! Boka en tid redan idag! Välkomna till Freja & Frasse på smedjegatan

Boka tid idag!

Letar du efter en frisör i Jönköping?

Välkommen till oss! Vi finns i närheten av Södra Strandgatan, Lantmätargränd, Borgmästargränd, Norra Strandgatan, Östra Storgatan och Vox Hotell i Jönköping. 

Freja & Frasse Hårstudio  hittar du i östra centrum

Smedjegatan 21A
Jönköping
553 20 

Besök vår hemsida

Öppettider

Måndag 8 - 19

Tisdag 9 - 20

Onsdag 8 - 18

Torsdag 9 - 20

Fredag 8 - 17

(Första och sista lördagen varje månad 9-14)

Speciella öppettider:

Inget publicerat just nu.

Vättefrisörerna

Vättefrisörerna består av två frisörsalonger i Jönköping, Hårfixarna och Freja & Frasse Hårstudio. Tillsammans jobbar vi för att erbjuda det bästa inom frisering nära dig.

Hårbehandlingar, DropIn & Tidsbokning

Västra salongen

Hårfixarna

Barnarpsgatan 23

553 16 Jönköping

036-12 22 12

Besök oss online

Östra salongen

Freja & Frasse Hårstudio

Smedjegatan 21A

553 20 Jönköping

036 - 30 71 00

Besök oss online

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Vättefrisörerna aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Vättefrisörerna.